Slider

Вила АдиАрт Родопи > НАСТАНЯВАНЕ

Престоят в нашата планинска вила АдиАрт Родопи е не само преспиване, а и преживяване. Интериорът е авторски, уникален и нестандартен в стил „Винтидж” – за ценители. Всеки детайл и вещ са находчиви хрумвания, ръчно изработени от худ. Андриана Маринова. Всяко студио е просторно, уютно и комфортно с кухненски бокс и санитарен възел.

Вилата се състои от четири студия, за 11 човека и общо помещение – дневна за хранене и провеждане на творческите и кулинарните ателиета. Дневната е с две големи стъклени витрини, които вкарват светлината и планинския пейзаж вътре в помещенито, а балконът пред тях е прекрасно място за хапване през летните месеци. Камината създава топъл уют, има библиотека и място за работа, вертикален тъкачен стан, маси за хранене, TV, кухня и сервизно помещение с пералня.

Горният балкон пред две от спалните е с невероятна гледка, която спира дъха. Усещането е, че си на вертолет. Границата с Гърция минава по отсрещното било на планината, а под него са се сгушили три малки махали, което придава особен чар на пейзажа. Част от големия балкон /32м²/ е покрит /24м²/ и удоволствието през летните нощи да преспиш навън е изключително. Звездното небе сякаш е надвиснало ниско над главата ти, а през юлските нощи светулките магически присветват в мрака. Писък на птица от време на време прекъсва меланхолията на нощта. Суетенето около масата на открито, скарата и фотоапарата е много приятно.

№1. Студио  Ангелите – 23м²

№2. Студио Пеперудите – 25м²

№3. Студио Рапсодия в синьо 34м²

№4. Студио Цикламено ухание 34м²

Дневна  Джунгла – 60м²