Slider

ЗА НАС

И ние сме пътешественици като Вас!

Така открихме уникалното село Горна Арда. Случайната ни среща с местен човек ни отведе зад „кльона” /гранична зона/ и се разкри вълшебен свят. Дълги години наред не пропускахме да се върнем отново и отново там. Така се роди идеята за вила АдиАрт Родопи.

Семейният ни екип се състои от високо квалифицирани специалисти – строителен  инженер, художник и двама млади архитекти. Създадохме уникално място за почивка и удоволствие, синтез между архитектура и изкуство. Основоположник и инициатор за вила АдиАрт Родопи е инж. Александър Василев с активното професионално съдействие на инж. Дафина Маламова.

Основоположници и създатели на вила АдиАрт Рила са Марин и Иванка Маринови. Интериорът е дело на артистичния състав – худ. Андриана Маринова, арх. Марина Василева и арх. Александър Василев. Вложили сме цялата си любов в създаването на всяка стая с уникален, нестандартен интериор с находчиви закачливи хрумвания. Това е реклама за онова, което можем – да претворим остарелите мебели и вещи и нефункционални интериори и да създадем от тях нови уникални, функционално – артистични пространства. Този принцип ни е ръководил при сътворяването и на двете вили: вила АдиАрт Родопи и вила АдиAрт Рила.

Екипът ни осъществява интериорни проекти, като започнем от проектирането и стигнем до крайния продукт. Можем да обновим Вашите интериори и мебели и да ги превърнем в истинска артистична среда.

УДОВОЛСТВИЕ ЗА НАС Е ДА ДОСТАВИМ УДОВОЛСТВИЕ НА ВАС!

ANDRIANA MARINOVA
– ТВОРЧЕСКА АВТОБИОГРАФИЯ
– ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХУДОЖНИКА
MARINA VASILEVA